J

s. 7.9.2017 5u+3n

Sukutaulu

Kuva-Albumi

Šejn Eqidius Goldobaf’s Facebook
kuvan otsikko kuvan otsikko
BH,IPO1 BH,AD,MH
A/A,0/0 A/A 0/0
LTV1, SP0 LTV0, VA0, SP0

Risan ensimmäiset tuotokset Pedon kanssa pääsivät yllättämään, koska ne vaikuttavat vielä nuorina koirina ihan suht lupaavilta. Päätin ottaa riskin ja astuttaa Risan Sisulla, josta Tuska jäi keväällä tyhjäksi. Tällä kertaa siemen iti ja tuloksena oli kahdeksan pennun pentue (5+3). Toivon Sisun antavan geenilotossa pentuihin hieman lisää aktiivisuutta, ohjaaja kovuutta sekä vietti kestävyyttä.

Molemmat vanhemmat ovat luustoltaan terveitä. Samoin molempien vanhempien aikaisemmat pentueet ovat olleet luustollisesti melko tervettä sakkia. Samoin kumpikaan vanhemmista ei rapsuttele eikä kuopsuttele itseään. Emä käyttää erittäin hyvin ravinnon hyödykseen (saa helposti ruokittua hieman pulleaksi).

Pennut syntyivät torstaina 7.9 ja Risa hoiteli synnytyksen omatoimisesti. Tällä kertaa myös pentujen hoito on maistunut edelliskertaa paremmin Risalle. Pennut ovat olleet alusta asti elinvoimaisia ja vaikka seassa on kaksi fyysisesti pienempää pentua ei niitäkään ole tarvinnut mitenkään autella tai olla pahemmin huolissaan saivatko ne riittävästi ruokaa. Pennut olivat sosiaalisia, käyttivät mukavasti hampaitaan ja osasivat myös ottaa rennosti kun väsytti. Temperamentti pentueen sisällä oli, mutta yhteistä kaikille oli ruokahalu.

Pennut ovat muuttaneet kaikki omiin uusiin koteihinsa ja ovat omistajien kertoman mukaan olleet reippaita pieniä paimenten alkuja.

Ilot ja surut

sp Nimi Lonkat Kyynärät Selkä Olkavarret Polvet Tulokset Muuta
u Jaahas              
  “Jape”              
u Joopas              
  “Häyhä”              
u Jassoo              
  “Xoro”              
u Just Niin             RIP Akuutti munuaisten vajaatoiminta
  “Jymy”              
u Joojoo              
  “Sokka”              
n Jokonyt              
  “Chili”              
n JokoTaas              
  “Metka”              
n Jataas             välikuvat ok,löysä kinner
  “Pöwwö”              

=======================================================| ||

on muokattu Kennel Goldobaf's