Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

D
13.1.2010
4u+3n
Koiranet
Kuvia

DINGO VAN HET LIBBEKE GOLDOBAF'S CÖKÖ
A/A 0/1
IPO2,LT 200p,SG
A/A 0/0
BH,AD,SG,EH,LT 170pPitkän harkinnan jälkeen jatkettiin kasvatusta C-pentueeseen syntyneellä Cököllä. Nimestään huolimatta koira on perusterve yksilö. Uroksia mietittiin ja pyöriteltiin useitakin, aina kuitenkin päädyttiin siihen samaan urokseen. Ajatuksena oli myös käyttää urosta jolla ei olisi vielä monia pentueita tehtynä. Rio (Dingo van het Libbeke) tuntui kompensoivan parhaiten Cökön huonoja puolia. Vielä kun meillä oli omakohtaista kokemusta ja tietoa Rion siskosta Sissistä (Dezhra van het Libbeke) niin päätös oli jopa melko helppo tehdä.
deet

Cökö synnytti itsenäisesti eikä tuntunut katsojatkaan toimitusta häiritsevän. Oli pennuille erinomainen emä, mikä helpotti huomattavasti kasvattajan työtä. Pennut olivat alusta asti virkeitä ja pitivät kyllä huolen etteivät nähneet nälkää. Pieniä luonne-eroja pennuista löytyi joiden perusteella niitä sitten uusiin koteihin valittiin.

Osa päätyi harrastavaan kotiin ja osasta tuli niitä lenkkikavereita. Tuloksia on joillekin pentueen koirille tullut, suurimpina ilonaiheina tietenkin FI KVA Daapa sekä IPO3 tuloksen tehnyt Dorka. Unohtamatta BH ja AD tuloksia. Lenkkikaveritkin ovat hoitaneet homman erinomaisesti ja pitäneet huolta omistajiensa fyysisestä kunnosta.

Deeläiset ovat olleet melko terveitä yksilöitä. Lukuunottamatta yhtä luustovikaista ja yhtä epileptisiä kohtauksia saanutta koiraa. Allergioita tai muita sairauksia ei ole tiedossa. Vuonna 2019 lähti sateenkaarisilloille Liina, Pirre, Topi sekä Dille. Aiemmin keskuudestamme oli poistunut Diksu sekä Pena. Dura vielä kirjoitushetkellä porskuttaa menemään. 


Rio ja Cökö Kultapapu leirillä 2010
Rio ja Cökö Kultapapuleirillä syksyllä 2010.

tyypit
6/7 Deeläisistä kera Cökön ja Rion syksyllä 2010. Dille puuttuu kuvasta. 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy