Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

K
27.3.2018
2u+3n
Koiranet
Kuvia

SILMORALBION RIDER OF ROHAN DHUNGA HAPPY RAKSHA
A/A 0/0
polvet 0/0 silmät ok, TGA neg, T4/TSH ok
 A/A 0/0
polvet 0/0 silmät ok, TGA neg, T4/TSH ok


Ensimmäiset Goldobaf’s eurasierit syntyivät pääsiäsviikolla. Pita kävi onnistuneesti tapaamassa englantilaislähtöistä Miikoa tammikuun räntäsateessa ja ultrattiin helmikuun pakkasissa tukevasti tiineeksi.

Vanhemmat ovat perusterveitä rotunsa edustajia. Pita on iloinen ja onnellinen blondi, jonka maailmaan ei mahdu ajatusta ettei joku pitäisi hänestä. Pitan mielestä kaikki ihmiset, koirat ja muutkin elolliset olennot ovat ihania. Pita on käynyt näyttelyissä sen verran, että voi liittää nimensä eteen C.I.B FI MVA SE MVA EE MVA LT MVA BALTV-17 rivistön. Kuten jokaisella kaunottarella on omat juttunsa niin Pita nauttii uimisesta ja rapaojissa juoksemisesta. Myös ruoka, sohvalla söpöily sekä löhöily kuuluu Pitan harrastuksiin. Miikosta jäi itselle mukava kuva, se ei ollut ensimmäisenä meikäläisen paras kaveri (vaikka toinkin hänelle suostuvaisen naisen samaan tarhaan), mutta oli kuitenkin käsiteltävissä ja päästiin sopuun siitäkin saanko koskea herraan. Miikolla on näyttelystä ERI joten on ihan kelvollisen näköinen kaveri myös tuomarinkin mielestä.        

Pita synnytti yön hämärinä tunteina, ei paljon ihmistä avuksi tarvinnut. Heti ensimmäisen pennun synnyttyä Pita kyllä tiesi kuinka homma hoidetaan kunnialla. Ei siinä paljon kasvattajalle jäänyt muuta tekemistä kuin seurailla tilannetta ja koittaa pitää oma pää kylmänä.

Pennut olivat rohkeita ja avoimia karvapalloja. Kaikki aiheuttivat tasapuolisesti paniikkikohtauksia kasvattajalle tutkimusmatkojensa laajuuden vuoksi. Näitä kavereita ei paljon huimannut lähteä tutkimaan ohikulkevia hevosia taikka ihmisiä, nämä(kään) kaverit eivät olleet nirsoja tyyppejä. 

K-eurasierit ovat saavuttaneet aikuisiän ja luonteiltaan koirat ovat ilmeisesti hyvinkin emänsä kaltaisia alati onnellisia karvapalloja. Harmillisesti tämä pentue on terveydellisesti melko sekunda. Kiitos K-eurasiereiden omistajille yhteistyöstä. 


Korea Kiipeilijä, Kauhee Puuhka sekä Komea Kultapapu eli Hilla, Muusa ja Kyösti
Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy