Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

Nobletic's Xenja
4.3.2011-24.7.2017
Filou vom Rio Negro-Kvasers Fenja
BH, MH
B/B 0/0 LTV 0 SP 0 silmät ja polvet terveet

kuvia


 Karo tuo Sawolaisruotsalaissaksalainen korvauskoira, jonka kanssa eläminen tai kouluttaminen ei käynyt koskaan tylsäksi. Viettiä oli annettu kauhalla, oli siellä jossain ne hermotkin, mutta matkan varrelle oli jäänyt osa siitä miellyttämisenhalusta. Karon hyvä ja samalla huono puoli oli kovuus, sitä ei juurikaan kiinnostanut miellyttää ihmistä. Oli kyse arjesta tai siviilistä. Karo ei ollut millään muotoa terävä tai epävarma, sen ei tarvinnut reagoida asioihin. Samalla se oli myös Karon ongelma, koska tuo piirre harrastuskoiralla ei ollut kovin toivottava. Karo kun ei aina tuntenut tarvetta reagoida myöskään ohjaajan antamiin ohjeisiin. Joku viisaampi joskus oli todennut Karon olevan enemmän työ- kuin harrastuskoira.

Karolla oli kroonistunut bakteeriperäinen ihotulehdus 2013 jota hoidettiin useampi kuukausi. Karolla epäiltiin allergiaa, mutta vuoden erilaisten ruokinta ym kokeilujen jälkeen myös eläinlääkäri totesi ettei koiralla ole allergiaa.

Karo jouduttiin päästämään ikuiseen uneen 24.7.2017 lenkillä sattuneen onnettomuuden takia. Eläinlääkärin kanssa yhteistuumin todettiin ettei Karoa olisi saatu enää terveeksi ja niin päätin antaa sen viimeisen YES käskyn Karolle.

Karo oli koira joka meni aina tunteisiin, niin hyvässä kuin pahassakin.Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy