Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

M
s. 2.12.2019
Koiranet

PERO VOM DAROGWENHAUS  GOLDOBAF'S HUOLETON
Pero
A/A 0/0 LTV0 SP0 DM N/N
BH, SG, SPL Arviointi
B/B 0/0 LTV1 VA0 SP0 DM N/N
MH, BH, IPO1, SPL Arviointi

Projekti (ä)Mmät toteutui Huldan omistajan suostumuksella sekä avulla. Kiitos kuuluu myös Peron omistaja Arin pitkämielisyydelle astutustilante(i)ssa. 

Hulda on perusterve, ruokansa erittäin hyvin hyödyntävä narttu, joka on kotioloissa erittäin helppo ja huomaamaton. Treenitilanteessa taas helposti motivoituva sekä kiihkeä eläin. Huldan lajina on suojelu ja on niitä jotka ovat päässeet kokeeseen saakka, IPO1 on suoritettu. Tarkoitus olisi omistajalla jatkaa pentu projektin jälkeen harrastusta ja koittaa saada jokin muukin luokka tehtyä. Hulda on käynyt viihdyttämässä itseään MH-luonnekuvauksessa sekä SPL arvioinnissa. 

Pero on myös perusterve tyyppi, jolla ei tietojen mukaan ole ollut vikoja taikka vaivoja. Pero valittiin Huldalle sulhaseksi sen ollessa huomattavasti tasapainoisemman oloinen kentällä. Pero on myös kotioloissa mukava nuori uros. Perolla on suoritettuna BH, on myös käynyt SPL arvioinnissa. 

Pennuista toivotaan kasvavan hyvillä viettiominaisuuksilla varustettuja, melko aktiivisia sekä jonkinmoisella hermorakenteella varustettuja paimenia.

äMmät päätyivät kaikki asumaan tutuille ihmisille. 4/4 kuvattu terveiksi, mitään suurempia terveyshuolia ei ole vielä ilmaantunut. Tuloksellisesti pentueessa on 3 BH:n tehnyttä koirakkoa, sekä IGP2 ja JK1 tulokset lisänä.  Pentueessa on paljon hyvää, mutta melko suuri mutta on näiden herkkyys. Helposti passivoituvat tai vaihtoehtoisesti menevät hektisiksi jos tulee painetta. Kykenevät myös paineen ihan itse kehimään jos heille tulee tunne, että ohjaaja ei ole tyytyväinen. Toki näistä nyt on saanut sitä informaatio mitä kestävät koulutuksellisesti kun ovat päätyneet harrastaviin koteihin ja koiria on kentille/pellolle/metsään raahattu. 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy