Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

O
s.2.7.2020
1u
Koiranet


VONDERAUS CHAOS
"KALE"
GOLDOBAF'S ILMIRIITA
"HATKA"
B/B 0/0 LTV0 SP0 VA0
BH, IPG2,SG
A/B 0/0 LTV0 VA0 DM N/N
BH, JK1, MH, SPL ARVIONTI

Hatkan jalostuskäyttöön päädyin pitkän harkinnan jälkeen. Hatka itsessään on ollut ikänsä terve, vatsa kestää eri ruuat ja hyödyntää saamansa eväät erinomaisesti. Hatkan sisaruksia on yhdeksän (9) kappaletta ja sinne on eksynyt sekaan muutama luustoltaan rikkinäinen yksilö. Tiedossa on myös, että muutamalla on ollut ihon kanssa ongelmia. Nämä seikat mietityttivät Hatkan käyttämistä jalostukseen. Suurinosa sisaruksista kuitenkin on terveitä eikä Hatkalla itsellään ole ollut mitään vaivoja luuston, ihon tai vatsan kanssa. Hatka osaa kotioloissa rauhoittua ja olla tekemättä mitään, mutta on myös aina valmis oli kyse treeneihin tai lenkille lähtemisestä. Hatka ei pahemmin välitä vieraista ihmisistä, sitä ei juurikaan kiinnosta muut kuin tutut tyypit. Hatkan kanssa on nuorempana harrastettu suojelua, saalispainotteinen ötökkähän se siellä oli. Omistajan elämäntilanne (lue:työt haittaavat harrastuksia) aiheutti vain hankaluuksia jatkaa harrastuksen parissa. Hatka teki lainaohjaajan kanssa JK1 tuloksen melko lyhyen koulutus session jälkeen. Hatka on niin jäljellä kuin tottiksessakin tasainen puksuttaja, joka pyrkii tekemään parhaansa. 

Kale valikoitui Hatkan urokseksi, koska toivon saavani sieltä itsevarmuutta ja hermorakennetta lisää. Hatkan suku kun on hieman turhan terävää sekä helposti turhautuvaa sakkia niin toivon saavani Kalen kautta sinne tasapainoisuutta. 

Hatka harrasti puolittamista loppuun saakka, ultrassa näkyi 4sikiötä, röntgenissä oli jäljellä kaksi rankaa ja eloon jäi 1uros. Tämä herra hemmoteltu oli alusta asti hyvin elinvoimainen sekä Hatka erinomainen emä. "Hemmo" oli reipas ipana, jolla oli hyvä ruokahalu sekä tykkäsi kovasti painia Viiman ja Ramin kanssa. "Hemmo" sai olla talouden isojen koirien kanssa tekemissä kun ei ollut muita leikkikavereita. Ruoka maistui ja kyllähän Hemmo myös leukojaan tykkäsi käyttää. 

"Hemmo"  muutti Kannukseen tutulle ihmiselle puuhastelutoveriksi sekä kodin turvaksi. "Hemmo" tai siis Tyly kasvoi isoksi persoonaksi ja ihan fyysisestikin aika isoksi. 
Hatka ja Tyly 2021
Äiti ja poika keväällä 2021Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy