Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

O
Astutettu 4.5 ja 6.5
Ultrattu tiineeksi 2.6. 
Odotetaan syntyväksi viikolla 28

Koiranet


VONDERAUS CHAOS
"KALE"
GOLDOBAF'S ILMIRIITA
"HATKA"
B/B 0/0 LTV0 SP0 VA0
BH, IPG2,SG
A/B 0/0 LTV0 VA0 DM N/N
BH, JK1, MH, SPL ARVIONTI

Hatkan jalostuskäyttöön päädyin pitkän harkinnan jälkeen. Hatka itsessään on ollut ikänsä terve, vatsa kestää eri ruuat ja hyödyntää saamansa eväät erinomaisesti. Hatkan sisaruksia on yhdeksän (9) kappaletta ja sinne on eksynyt sekaan muutama luustoltaan rikkinäinen yksilö. Tiedossa on myös, että muutamalla on ollut ihon kanssa ongelmia. Nämä seikat mietityttivät Hatkan käyttämistä jalostukseen. Suurinosa sisaruksista kuitenkin on terveitä eikä Hatkalla itsellään ole ollut mitään vaivoja luuston, ihon tai vatsan kanssa. Hatka osaa kotioloissa rauhoittua ja olla tekemättä mitään, mutta on myös aina valmis oli kyse treeneihin tai lenkille lähtemisestä. Hatka ei pahemmin välitä vieraista ihmisistä, sitä ei juurikaan kiinnosta muut kuin tutut tyypit. Hatkan kanssa on nuorempana harrastettu suojelua, saalispainotteinen ötökkähän se siellä oli. Omistajan elämäntilanne (lue:työt haittaavat harrastuksia) aiheutti vain hankaluuksia jatkaa harrastuksen parissa. Hatka teki lainaohjaajan kanssa JK1 tuloksen melko lyhyen koulutus session jälkeen. Hatka on niin jäljellä kuin tottiksessakin tasainen puksuttaja, joka pyrkii tekemään parhaansa. 

Kale valikoitui Hatkan urokseksi, koska toivon saavani sieltä itsevarmuutta ja hermorakennetta lisää. Hatkan suku kun on hieman turhan terävää sekä helposti turhautuvaa sakkia niin toivon saavani Kalen kautta sinne tasapainoisuutta. 

Näistä pennuista kiinnostuneiden kannattaa valmistautua henkisesti sosiaalistamaan koiria pentuna paljon ja tekemään asiat selviksi nuorena. 


Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy