Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

P
s. 17.2.2021
2u+3n
Koiranet


GISMO VOM WILDEN HEXENKESSEL GOLDOBAF'S HUOLETON
A, normal, LTV0, SP0, VA0
BH, IPG 2, LT 138p
B/B, O/O, LTV1, SP0, VA0
BH, IPG1, MH

Sain vuokrattua Hulda Huolettoman uudemman kerran käyttööni ja urokseksi valikoitui Kohun kanssa kivoja jälkeläisiä aikaansaanut Gismo vom Wilden Hexenkessel. 

Hulda on perusterve, ruokansa erittäin hyvin hyödyntävä narttu, joka on kotioloissa erittäin helppo ja huomaamaton. Treenitilanteessa taas helposti motivoituva sekä kiihkeä eläin. Huldan lajina on suojelu ja on niitä jotka ovat päässeet kokeeseen saakka, IPO1 on suoritettu. Hulda on käynyt viihdyttämässä itseään MH-luonnekuvauksessa sekä SPL arvioinnissa. 

Gismo on aikuisena Suomeen tuotu uros, joka ei ole mikään sosiaalinen tapaus vieraita ihmisiä kohtaan. Gismon ominaisuuksista en pysty kertomaan muuta kuin mitä internetistä löytyvien videoiden perusteella voi katsoa, mutta herran jälkeläisistä olen tykännyt. Jälkeläisnäytön perusteella pitkälti Gismon Huldalle sulhoksi valkkasin. 

Gismon ja Huldan pentuja odotan mielenkiinnolla, koska kyseisten yksilöiden aiemmat jälkeläiset ovat olleet mukavia koiria vaikkakin osa hieman haastavia. Jos vain kaikki menee suunnitellusti ja tästä parivaljakosta tulee jälkeläisiä niin tulevien kotien pitää ymmärtää mitä on omistaa käyttölinjainen saksanpaimenkoira. Se ei ole ensimmäiseen pariin vuoteen yhtään kiva kaveri ellei sen opettamiseen ja kouluttamiseen nähdä vaivaa. Pelkästään kerta viikkoon pentukurssilla käyminen ei tee näistä yksilöistä kivoja kotikoiria vaan vaatii omistajiltaan panostusta oli sitten "korona vapaata tai korona kiireitä".  

Toivon siis tästä pentueesta kiinnostuneita olemaan myös kiinnostuneita kouluttamaan ja harrastamaan koiran kanssa. 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7viikon ikäisinä, useaan kertaan madotettuina, sirutettuina sekä rekisteröityinä. Minulta ei saa ns.paperitonta koiraa vaan pennut rekisteröidään kaikki Suomen Kennelliittoon. Pennun mukaan saa kattavan pentupaketin pennun hoito-ohjeineen. Minulla pennut tottuvat erilaisiin ääniin, toisiin koiriin, vieraisiin ihmisiin, lapsiin, ne saavat nauttia ulkoilmasta ja pihapiiristä löytyy luonnon oma temppurata yms. 
Niin ja ennen kuin pennun lupaan myydä minun pitää nähdä tulevat kotiehdokkaat eli olethan valmis käymään kylässä. 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy