Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

Ratsumestarin Xcuse
"Päksä"
Feco van't Leefdaalhof-Tuntemattoman Birgitta
4.3.2015 - 22.9.2019
A/A 0/0 LTV3 SP0
BH
 
kuvia

Herra X tuli, koska hain itselleni harrastuskoiraa ja nimenomaan Pedon poikaa. Päksä oli lahjakas nuori koira, jonka terveys estää tavoitteellisen harrastamisen. Nykyään Päksä onkin eläkkeellä ja viettää kotikoiran virkaa. Päksä on yksi elämäni koirista ja siksipä se onkin äitin rakas pumpuli poika.paksa

Päksä oli tasapainoinen nuori uros, jonka kanssa eläminen on todella helppoa. Koira osasi olla rauhassa tarpeen vaatiessa ja kuitenkin päästessään tekemään löytyi pääkopasta tavaraa riittävästi. Päksän kanssa oli nautinto harrastaa mitä tahansa osa-aluetta, jäljellä se oli maavainuinen ja käytti nenäänsä niin ettei jälki ollut vaikea kouluttaa. Tottelevaisuudessa nuori mies oli aktiivinen, ohjattava sekä oppi erittäin nopeasti asiat. Suojelussa se oli kaksiviettinen, omasi erinomaisen hyökkäys- ja otekäyttäytymisen. Suurin huolin aihe olikin harrastusuran aikana oli, että pysyykö koira emännän lapasessa. Päksällä oli siis takanaan loistava tulevaisuus luustokuvien jälkeen. 

Päksä kuvattiin vuoden ikäisenä, nivelet olivat terveet, mutta lannerangan alueella löytyi ongelmia. Virallinen LTV lausunto on LTV3. Päksän selkä kuvattiin loppuvuodesta 2018 myös spondyloosin osalta, SP0 tuli kennelliiton koneistosta tulos.

Päksä päästettiin kirmaamaan syyskuussa 2019 paremmille niityille selän alettua oireilemaan. 

Äitin pienelle Pumpulille hyvää matkaa sinne jonnekin <3 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy