Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

KANS MVA FI&SE&EE MVA
Dhunga Happy Raksha
"Pita"

FI MVA Baloo vom Wolfsland - FI MVA Dhunga Dragon Tail
12.1.2016
B/A 0/0 Silmät terveet, polvet 0/0
 
kuvia

Punkku sai rotuisensa kaverin kun Pita (työnimi Paukku) tassutteli taloon. Pita on reipas pörröturkki, jolla ei myöskään ole talossa muita tehtäviä kuin olla söpö sohvalla ja roudata emäntä pois kotoota. Pita on osoittautunut olevansa oiva näyttelykoira ja on tällä hetkellä Suomen,Ruotsin,Viron sekä Liettuan muotovalio. Pitan kanssa on tarkoitus jatkaa näytelmäharrastusta.

Pita on osoittanut olevansa erittäin onnellinen pieni koira, joka elää onnellisuuskuplassaan. Maailmassa ei ole mitään mikä aiheuttaisi Pitalle ahdistusta. Pita nauttii huomiosta, uimisesta ja ruuasta. Pita on erittäin vauhdikas kaveri, jolla ei kuitenkaan ole niin vahvaa riistaviettiä mitä tädillään Punkulla. Karvaohjuksen haukkuääni muistuttaa enemmän kuolevaa kumiankkaa kuin vakavasti otettavaa vahtikoiraa. Ainiin eurasier ei ollut vahtikoira...

Pitalla on ollut yhteensä kolme pentuetta, kaksi niistä on tullut Goldobaf's nimen alle ja yksi Kennel Dhungalle. Pita on ollut erinomainen emä, joka hoiti pentunsa erinomaisesti. 

Pita on samasta paikasta sijoituksesta mistä Punkkukin meille aikoinaan tuli.Iso kiitos kasvattajille luottamuksesta, että uskalsivat antaa pienen pörrön meille asumaan. 

Karvatuppo vauhdissa 2017

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy