Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

KANS MVA FI&EE<&LV MVA
Dhunga Dragon Fire
"Punkku"
C.I.B VDH MVA DE JMVA (VDH) Okito von der Drachenweide - Nanuzzin Mimosa
22.8.2013 - 7.3.2022
E/E 0/0 silmät ja polvet terveet. 
 
Koiranet
Kuvat

Vain yksi voi olla ensimmäinen, Punkku oli ensimmäinen eurasier jonka sielunmaisemaan sain tutustua. 
Punkku pääsi ikuisille metsästysmaille maaliskuussa 2022 kun lonkat alkoivat vaivaamaan. Ennen niin iloinen ja energinen Punks muuttui syrjäänvetäytyväksi ja ei niin iloiseksi kaveriksi. 
Kiitos Punkku näistä reilusta kahdeksasta vuodesta, ehkä vaihtaisin muutaman hetken, mutta en kokonaisia päiviä yhteiselomme aikana. 

Punkun tehtävänä on meidän perheessä toimia stressin poistajana eli on puhtaasti hankittu seurakoiran virkaan. Punkku käy kuitenkin muutamia kertoja vuodessa näyttelyissä, joita emme ota kovin vakavasti. Punkku on tällä hetkellä Suomen, Viron, Latvian ja Liettuan muotovalio. Punkku on rodun paremmin tuntevien mielestä hieman urosmainen sekä fyysisesti suuri narttu. Meille Punkku on se paras ja kaunein, muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. 

Punkku on iloinen eurasier, joka ei ole lukenut rotumääritelmäänsä kovin tarkkaan. Punkku nimittäin on energinen karvapallo, joka haukkua päkyttää tarhassa kuin parempikin vahti. Samoin Punkku tykkää harrastaa kanalintujen metsästystä sekä haukkuu erinomaisesti oravaa puussa. Huhut kertovat ettei eurasier ole mikään kovin leikkisä rotu, mutta meillä Punkun lempipuuhaa on purra kohdalle sopivaa paimenta hännästä. Punkku on myös erittäin ahne kaveri joka ei jätä kertomatta ruoka-ajan lähestymisestä. Punkun bravuuri on tanssiminen, jolla saa palvelusväen heräämään sohvalta ja ruokkimaan alati nälkäisen karvakoiran.

Punkku oli sijoituskoira, mutta terveydelliset syyt estävät jalostuskäytön.Punkku jatkaa kuitenkin elämämme riemastuttamista normaalisti eikä kuvaustulokset muuta Punkun tehtävää meidän huushollissa.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy