Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

Q
26.11.2021
4u+3n
koiranet

Dhunga Taktix Dhunga Happy Raksha
A/A 0/0 
silmät ja polveet terveet
B/A 0/0
silmät ja polvet terveet


Päätin käyttää Pitaa vielä toisiin Goldobaf's eurasier pentueeseen vaikka se ensimmäinen ei ollut terveyden puolesta paras mahdollinen. Pitan kennel Dhungalle tekemä pentue taas oli terve niin tätä taustaa vasten uskalsin Pitan uudelleen astuttaa myös itse. 

Rotutyypilliseen tapaan astutus ei tuottanut ongelmia. Eräänä syyskuisena iltana SPL Tampereen parkkipaikalla sai toisensa Pita the Puuma ja innokas nuori mies Reco. Siemen iti erinomaisesti ja röngenistä saatiin yhdistettyä seitsemän kalloa ja rankaa toisiinsa. 

vetoketjut
Vuorokausia tuossa 55 

Esitin Pitalle kainon pyynnön, että aloittaisi synnyttämään perjantaina iltapäivällä. Tällä kertaa pystykorva totteli ja teki työtä pyynnöstä. Harmittavasti vain omat työt estivät paikan päällä olemisen, mutta talouden teini hoiti kätilö hommat himaan. Tai oikeastaan Pita hoiteli synnytyksen ja pennut ilman apuja. Ilo on nartut jotka tietävät mitä tekevät. 

Qaca
Qasa muutaman päivän ikäisinä. 

Pennut kasvoivat ja olivat hyvin elinvoimaisia. Kasvattajalla ollessaan olivat hyvinkin reippaita ja aikaansaavia tapauksia. Saivat nauttia aikuisten koirien seurasta kun ikää tuli riittävästi. Jokainen pentu pääsi mahtavaan kotiin, jossa toivottavasti qarvatyypistä on pitkään iloa ja onnea (sekä vähän sitä hermojen menetystä ihan vain koska pystykorva <3 ) 

Kiitos kaikille mielenkiinnosta tätä pentuetta kohtaan, pennut ovat jo muuttaneet uusiin koteihin :) 

quut

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy