Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

R
s. 4.9.2022
2+2
Koiranet

CONDOR KATREI GOLDOBAF'S ILMIRIITA
B/A 0/0 VA0 LTV0 SP0 B/A 0/0 LTV0 VA0
Hatka pääsi käymään uudelleen miehelässä kun ensimmäisellä kierroksella tuli vain yksi ja ainut Oikosulku. Tällä kertaa urokseksi valikoitui "Kossu". Jos siemen on itänyt pentujen pitäisi ulkoistaa itsensä viikolla 36. Joten mahdolliset pennut ovat juuri sopivasti syyssateiden aikaan luovutuksessa. Mikäs sen parempaa syksyn piristystä olisikaan kuin juosta pennun kanssa pimeässä ;) 
Pennuista odotan melko hyvällä hermolla varustettuja, niitä peruspaimenia, joiden kanssa voi harrastaa laidasta laitaan. Todennäköisesti nenänkäyttö hommat ovat näille kavereille luontaista puuhaa. Pelkiksi sohvankäyttökoiriksi en niitä mielelläni luovuta, koska vaikka eivät ehkä ole oletusarvoisesti se the tykki pentue niin varmasti näistäkin löytyy sitä tekemisenhalua ja kaipaavat toimintaa (etenkin nuorina). 

Kossu on työskennellyt aiemmin vartijakoirana ja ollut toimissaan luotettava työkaveri. Kossusta jäi itselle mukava kuva, se oli ystävällinen vieraille (toki toin hälle naisenkin niin tuli lisäpojoja siitäkin). Kuitenkaan mikään syliintunkeva tyyppi ei Kossu ollut. Hatka on ollut milloin harrastuskäytössä (lajeina suojelu, metsäjälki, toko) ja milloin erinomaisena sängynvaltaajana. Molempiin osiin Hatka on ollut tyytyväinen. Nuorempana Hatka oli sukuunsa tulleena hieman terävähkö eikä se ollut mikään lapsitähti. Aikuistuttuaan se on helppo koira kotona, mutta omistajakin on huomannut, että vaikka Hatka ei ehkä sitä viettiä ja voimaa ilmennäkään niin paljon mukavampi sen kanssa on elää jos koira on jotain päässyt tekemään. Hatkalla on harrastusrintamalla tuloksena BH, JK1, TK1, MH, SPL Arviointi.  Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä eikä niillä ole menneet mahat sekaisin vaikka ruoka vaihtuisi lennosta. Hatkalta on hoidettu elämän aikana pari korvatulehdusta, yksi silmätulehdus sekä poistettu haljennut kulmahammas. Tohtorilla ei ole kummankaan koiran kanssa tarvinnut ravata. 
 
Kossun ja Hatkan pennut ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa. Uudet ihmiset ovat olleet ipanoihinsa tyytyväisiä. Pentue vaikutti hyvin tasapainoiselta porukalta mitä tässä omissa jaloissa sen seitsemän viikkoa pyörivät.
 
 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy