Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

GOLDOBAF'S FACEBOOK
16.7.2012 - 29.1.2021
Jabina Paulos - Goldobaf's Dille-Dong
A/A 0/0 LTV0 SP0 VA0 DM N/N
BH, AD, MH
Koiranet
Kuvia
Lisää kuvia

Hyvää matkaa Risa sateenkaarisilloille. Siellä kaivattiin kaltaistasi tuhisijaa. 
Kiitos yhteisistä vuosista ystävä <3 


Risa on kotiin palannut kasvatti, joka jäi sitten toistaiseksi (pysyvästi) lauman vahvistukseksi. Risa on kotioloissa energinen ja utelias tuhisija, joka mielellään osallistuu eri askareisiin. Osaa nauttia sohvan pehmeydestä, kuten sohvankäyttökoiran kuuluukin. Ulkona nauttii juoksemisesta, on myös löytänyt sisäisen käpyviettinsä. Vieraisiin on suhtautunut melko välinpitämättömästi, mutta iän karttuessa on selkeästi alkanut olemaan sosiaalisempi myös vieraita kohtaan. Risa on myös erittäin ahne koira, jolle uppoaa niin salaatti kuin lihakin yhtä suurena herkkuna. 

Risan kanssa harrastettiin suojelua, tarkoituksena oli päästä jonain vuonna kokeeseenkin saakka. Tällä kertaa ei vain ohjaajan kärsivällisyys eikä aika riittänyt kouluttaa koiraa kokeeseen saakka. Nykyään Risa on oiva sohvankäyttökoira. 


Harrastuskoirana Risa oli keskiverto, ei mikään mestari, mutta koulutettavissa oleva narttu. Jäljellä ajaa luontaisesti syvällä nenällä ja keskittyneesti. Tottelevaisuuden tekeminen Risalle on helppoa, koska on riittävästi saalista ja aktiivisuutta,työskentelee hiljaa ja keskittyneesti. C-osassa Risa on osoittanut olevansa kaksiviettinen, hyvän hyökkäys-ja otekäyttäytymisen omaava koira. Yleisesti ottaen saisi olla aavistuksen ohjaaja kovempi. Alustavarma. Nuorempana oli melko terävä.Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy