Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

S
s. 4.1.2023
2+4

koiranet

 

FI MVA EE MVA DHUNGA ÓIN - SON OF GRÓIN

FI MVA EE MVA DHUNGA ROPOSEN RIKKAAMPI
 
A/A 0/0 silmät ok, polvet 0/0 B/B 0/0 silmät ok, polvet 0/0 

 

"Halla" on sijoitusnarttuni, jonka aikoinaan hankin Kennel Dhungasta ja sijoitin Äänekoskelle Saralle. Halla on Pitan siskon ja norjalaisen himoköyrijä Askin tytär, joten sukulaisuus omiin eurasiereihini on selkeä. "Otso" on myös Dhungalaisia, siellä taustalla vaikuttaa sama isä kuin Pitan ensimmäisissä pennuissa. Otson emän puolen koiriakin olen livenä tavannut, joten tiedossa on hieman tämän yhdistelmän taustoja muussakin mielessä kuin vain niminä paperilla. 

Pennut syntyivät 4.1.2023. Kasvattajan pää ei meinannut kestää neljännen ja viidennen pennun pidempää väliä, mutta Halla hoiti kuitenkin synnytyksen itse ilman ongelmia. Kasvattaja tosiaan oli vain hätähousu. Saldona kaksi urosta ja neljä narttua. Väreinä musta uros sekä punainen uros, nartuissa on 2soopelia ja 2mustaa. Mustat eivät ehkä jää täysin mustiksi, mutta syntymähetkellä ovat mustia. 

Kirjoitushetkellä pennut voivat hyvin, samoin Halla sekä huhujen mukaan isä-Otsollakaan ei ole ongelmia. Kasvattajakin alkaa olemaan toipumaan päin :) 

7.2.2023 

Pennut ovat viisiviikkoisia riiviön alkuja joille maistuu ruoka, uni ja leikit sisarusten kanssa. Koko kuusikko on pysynyt elossa ja ovat oikein mukavanoloisia koiranalkuja. Söpöjä jos eivät muuta ;) 

 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy