Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

T
7.7.2023
2u+2n
Koiranet
Kuvia

CONDOR KATREI GOLDOBAF'S LYSTIKÄS

B/A 0/0 LTV0 VA0 SP0

BH, lte 174p, 

A/A 0/0 LTV0

BH, spl arviointi

Päädyin käyttämään Kossua uudemman kerran kun ekat versiot tähän narttulinjaan vaikutti sopivilta. Lyyti kävi Kossun luona vierailulla ja tällä kertaa siemen iti. 

Lyyti asustelee ystävän hoteissa ja sain käyttää Lyytiä jalostukseen vaikka se ei ole alkujaan sijoitukseen mennyt. Lyytistä oli tarkoitus tulla harrastuskoira, mutta kuten joskus käy niin elämä keksii muuta puuhaa kuin koiraharrastus. Lyyti on kuitenkin peruskoulutettu niin, että sen kanssa on suht helppo elää kotikoiran elämää. Vaikka Lyyti sitä kotikoiran elämää elääkin on sen hermorakennetta mitattu varmasti erilaisilla asioilla, kuten milloin sillä on kukkahattu päässä tai töppöset jalassa. Hermorakennetta on varmasti myös mitattu sillä ettei niitä aktiviteetteja ole ollut tarjolla vaan on koira on joutunut selviytymään päänsä sisällä asuvasta vietistä huolimatta vähemmällä aktivoinnilla. Lyyti on käynyt nuorempana sen verran maalimiehen kanssa pelailemassa, että siellä tiedetään asustavan hyvinkin kipakka leidi tilanteen ollessa sopiva. Saalista löytyy, joten tottelevaisuuden rakentaminen on ollut suht helppoa, etenkin kun Lyytillä on miellyttämisenhalua ja sille riittää myös ohjaajan kehut. Lyyti on kaikenkaikkiaan aika tasapainoinen tyyppi, pienillä vivahteilla maustettuna. Lyytin kanssa on pentujen jälkeen käyty tekemässä BH. 

Kossu tuli valituksi nimenomaan sen jälkeläisnäytön perusteella. Tykkään myös siitä miten tasapainoinen uros Kossu itsessään on, se ei häsellä eikä hosu turhaan, olematta kuitenkaan pystyyn kuollut ameeba. 

Pennut syntyivät perjantaina 7.7.2023 melko pitkän avautumisvaiheen jälkeen. Sukupuoli jakauma oli 2+2 sekä 1enkelipoika. Pennut olivat tasapaksua väkeä pienenä. 

Pennut ovat muuttaneet uusiin koteihin. Kirjoitushetkellä havaittavissa osalla porukasta pientä mörköilyvaihetta. 

Kuvassa Tyhmeliini, Tärkeä ja Turha talvella 2024 

 

 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy