Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

E
6.10.2012
4u+5n
koiranet
Kuvia

DINGO VAN HET LIBBEKE GOLDOBAF'S CÖKÖ
rio coko
A/A 0/1
IPO2,LT 200p,SG
A/A 0/0
BH,AD,SG,EH,LT 170p

Cökö synnytti ja hoiti pennut meillä, kuten edelliset D-ipanatkin. Pennut tottuivat meillä meteliin, kissaan, tapasivat toisia koiria sekä niitä myös lääräsi melkoinen määrä ihmisiä niin isoja kuin pieniäkin.

Evita eli VitaMiksi uusinta? D-pennut yllättivät meidät positiivisesti mitä tuli luonteisiin/ominaisuuksiin sekä ennen kaikkea mitä tulee terveyteen. D-porukan pahimmat viat ja vammat olivat siihen mennessä olleet muutama korvatulehdus (eri koirilla), katkennut hammas, kaasuuntuminen, panosteiitti ja kosmeettinen vika jota myös pallipuoleksi kutsutaan. Kentiltä on kuulunut positiivisia uutisia muiltakin kuin koirien omistajilta. Siitä syystä päätimme uusia yhdistelmän. 

E-läisistä on kasvoi niin hyvässä kuin pahassakin aktiivisia koiria. Pari Remontti-Reiskaa ja Puuhastelu-Pirkkoa porukkaan eksyi, joten ennusteet pitivät siltä osin paikkaansa. Hajantaa on ilmeni niin aktiivisuudessa kuin rohkeudessakin, tämä pentue on/oli selkeästi epätasaisempi mitä D-sisarukset. Osa koirista ovat hyviä ja osa taas ovat selkeästi heikompia. Ruokahalu olisi saanut olla osalla porukasta nuorempana parempi, mutta esim. jälki on kaikille pystytty kuitenkin ruuan avulla opettamaan ilman suurempia kikkailuja. Harrastuskoiriksi päätyi melko moni, mutta osa on “tippui” matkanvarrella kotikoiriksi ja lenkkikavereiksi.porukka2012
E-pennut 8/9 keväällä 2012 Hauhovin leirillä.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy