Kennel Goldobafs
Kennel Goldobafs


Kennel.fi

H
30.8.2015
5u+2n

Koiranet
Kuvia

FECO VAN'T LEEFDAALHOF GOLDOBAF'S EITAAS
B/A 0/0 LTV0 SP1
IPO3
B/A 0/0 LTV0 VA0 SP0
MH, G

Päädyin käyttämään Petoa Tuskalle, koska olin jo kauan aikaa sitten nähnyt koiran ja tykästynyt siihen. Pedossa on monia sellaisia ominaisuuksia joita arvostan koirassa. Sillä on viettiä, hermoja ja siinä on myös sitä omaa tahtoa riittävästi. Se ei ole jokaisen vastaantulevan ihmisen paras kaveri, mutta ei aggressiivinen.

Tuska oli helppo koira astuttaa, hoitaa tiineysaikana sekä lopulta se hoiteli synnytyksenkin itsenäisesti. Kasvattajan tehtäväksi jäi lukea kirjaa ja seurailla sivusta synnytyksen etenemistä. Tuska oli erinomainen emä kaikinpuolin. 

Pentue oli hyvin tasainen, suuria luonne-eroja ei ollut havaittavissa. Toiset olivat kiinnostuneempia ihmisistä kuin toiset, mutta jokainen pentu tutustui rohkeasti uusiin ihmisiin. Kaikille maistui ruoka erinomaisesti. Myöskään uudet koirat eivät aiheuttaneet paniikkia vaan rohkeasti käytiin katsomassa vieraitakin karvanaamoja.
Hulttio
Hoolaiset ovat ominaisuuksiltaan melko hyviä. Jokaisella on moottoria mitä käyttää, pieniä eroja kiihkeydessä, mutta ketään ei tarvitse pahemmin innostaa tekemään. Hermotkin vaikuttaisi olevan (vielä) kunnossa. Ovat ohjattavia, mutta eivät liian pehmeitä. Hoolaista aika moni päätyi aktiivisille ihmisille, tuloksia löytyy useampi BH sekä IPO tulos. Hoolaisiin on eksynyt muutamia hieman epäsosiaalisimpia tapaus. 
Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy